Retourneren

Is de bestelling die u ontvangen heeft niet wat u ervan verwacht had? Uiteraard is het mogelijk deze dan te retourneren voor een restitutie van uw volledige aankoopbedrag. De verzendkosten die u maakt voor een retourzending vergoeden wij echter niet, met uitgezondering op leveringen die niet deugen of onjuist zijn. De retourzending moet aan de volgende eisen voldoen:

Eisen

  • Compleet met labels, niet gebruikt, en niet beschadigd zijn, uiteraard mag u het desbetreffende artikel wel passen
  • Binnen veertien (14) dagen na ontvangst van de bestelling te zijn verstuurd

Adres

Indien de retourzending aan deze eisen voldoet dan kunt u de zending versturen naar het onderstaande adres;
Neflyx
Laagstraat 1
5156NH Oudheusden
Nederland


Wij vragen u tevens de pakbon die bij de bestelling zat mee te sturen, zo weten we bij welke bestelling de retourzending hoort. Mocht u de bestelling wensen te ruilen dan kunt u hier het artikel op noteren die u in ruil wenst te ontvangen.
Voor Belgische klanten: Mocht het voor u makkelijker zijn om de zending naar een Belgisch adres te versturen dan ontvangen wij graag een aankondiging van uw retourzending per mail op info@neflyx.nl. We zenden u dan direct een Belgisch adres waarnaar u de zending kunt versturen.

Terugbetaling

Indien u uw betaling met iDEAL of Bancontact betaald heeft dan volgt de terugbetaling binnen 5 werkdagen, helaas duurt dit wat langer omdat wij afhankelijk zijn van de provider van deze betaaldiensten. Bij de overige betaalmethodes zal de terugbetaling zichtbaar zijn op de dag van aflevering van de retourzending.

Ruilen

Wenst u liever een ander artikel te ontvangen in plaats van een terugbetaling? Vermeld dan op de pakbon die u meestuurt welk artikel u ervoor in de plaats wenst te ontvangen. Indien het artikel beschikbaar is zullen wij direct voor de levering hiervan gaan zorgen. Mocht het ons niet lukken het gewenste artikel te leveren dan nemen wij contact met u op.

Copyright © 2010-2019 Neflyx