Retourneren

Retourprocedure

Eisen

Is de bestelling die u ontvangen heeft niet wat u ervan verwacht had? Uiteraard is het mogelijk deze dan te retourneren voor een restitutie van uw volledige aankoopbedrag. Voor een retourzending vragen wij een eigen bijdrage van €3,99, de rest vergoeden wij. De retourzending moet aan de volgende eisen voldoen:

  • Compleet met labels, niet gebruikt, en niet beschadigd zijn, uiteraard mag u het desbetreffende artikel wel passen
  • Binnen veertien (14) dagen na ontvangst van de bestelling te zijn verstuurd
Wij vragen u tevens de pakbon die bij de bestelling zat mee te sturen, zo weten we bij welke bestelling de retourzending hoort. Mocht u de bestelling wensen te ruilen dan kunt u hier het artikel op noteren die u in ruil wenst te ontvangen.


Let op: leveringen die niet deugen of onjuist zijn hebben een andere retourprocedure (zie het menu "Onjuist of een beschadigd artikel ontvangen").

Adres
Indien de retourzending aan de eisen voldoet dan kunt u via de volgende pagina met behulp van uw bestelinformatie een retourlabel aanschaffen: Retour aanmelden, dezelfde link kunt u ook in de verzendbevestiging vinden van uw bestelling.
Terugbetaling
Indien u de bestelling met behulp van iDEAL of Bancontact betaald heeft dan volgt de terugbetaling binnen 5 werkdagen. Bij de overige betaalmethodes zal de terugbetaling zichtbaar zijn op de dag van aflevering van de retourzending.
Onjuist of een beschadigd artikel ontvangen

Uiteraard vergoeden wij de retourkosten indien u een onjuist artikel of een artikel met een productiefout heeft ontvangen.

Graag horen wij van u in een e-mailbericht (info@neflyx.nl) om welk artikel het gaat. We sturen u dan per omgaande een verzendlabel waarmee het artikel gratis terug kan worden gestuurd via een post servicepunt.
Ruilen
Wenst u liever een ander artikel te ontvangen in plaats van een terugbetaling? Vermeld dan op de pakbon die u meestuurt welk artikel u ervoor in de plaats wenst te ontvangen. Indien het artikel beschikbaar is zullen wij direct voor de levering hiervan gaan zorgen. Mocht het ons niet lukken het gewenste artikel te leveren dan nemen wij contact met u op. Eventueel kunt u voor de zekerheid van tevoren op onze website kijken of het artikel in de gewenste maat leverbaar is.
Copyright © 2010-2022 NEFLYX BV